תחומי עיסוק המשרד >>
חשוב לדעת
| דיני עבודה > פורומים דיני עבודה > פורום דיני נזיקין |
פורום דיני נזיקין
בפורום זה ינתנו תשובות באשר לשאלות בתחום דיני הנזיקין.לשיחת ייעוץ ללא התחייבות התקשר/י:04-6360003(חיפה)/ 073-2505300 (ר"ג)/073-2505314(י-ם)/ 073-2505372 (ב"ש).
פורום זה מנוהל ע"י עו"ד אריק שלו, עו"ד מומחה לדין אזרחי עסקי וע"י צוות משרדו. המשרד מספק ייעוץ מתקדם לעובדים בכל ענפי המשק ולחברות קטנות כגדולות. מעסיקים, שכירים, הינכם מוזמנים לעשות שימוש בפורום דיני נזיקין ולשאול שאלות שונות בתחום דיני הנזיקין. צוות המשרד יעשה מאמץ ליתן תשובות מהירות ומדוייקות ככל שניתן. האמור בפורום לא בא במקום ייעוץ משפטי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש בלבד.
| חזרה לפורום דיני נזיקין > |
הוספת תגובה להודעה:
דין תביעת נזיקין כאשר אחד הנתבעים נפטר
ברצוני לברר מה דינה של תביעה קטנה בתחום הנזיקין, שבה חובת ההוכחה היא על הנתבע, כאשר הנתבע והאשם העיקרי לנזק (1 מתוך 7) נפטר? האם דין התביעה להתבטל או ניתן לשנות את הנתבע ליורשי הנתבע שנפטר? כל אלו תחת נתוני המידע הבא:- הנתבע הנ"ל השתתף בדיון הראשון של התביעה, אחרי שהגיש כתב הגנה, ובעקבות דיון זה הוגש ע"י התובע כתב תביעה מתוקן ואותו נתבע הגיש כתב הגנה מתוקן.
בהנחה שניתן לשנות את הנתבע ליורשיו, איך מאתרים אותם?, והאם בינתיים נדרש לדחות את הדיון הקרוב?
תודה למשיבים, ואשמח לקבל אסמכתאות לתשובתכם המבוססות על החוק, תקנות ו/או פסיקה.




.jpg)