תחומי עיסוק המשרד >>
חשוב לדעת
| דיני עבודה > פורומים דיני עבודה > פורום דיני נזיקין |
פורום דיני נזיקין
בפורום זה ינתנו תשובות באשר לשאלות בתחום דיני הנזיקין.לשיחת ייעוץ ללא התחייבות התקשר/י:04-6360003(חיפה)/ 073-2505300 (ר"ג)/073-2505314(י-ם)/ 073-2505372 (ב"ש).
פורום זה מנוהל ע"י עו"ד אריק שלו, עו"ד מומחה לדין אזרחי עסקי וע"י צוות משרדו. המשרד מספק ייעוץ מתקדם לעובדים בכל ענפי המשק ולחברות קטנות כגדולות. מעסיקים, שכירים, הינכם מוזמנים לעשות שימוש בפורום דיני נזיקין ולשאול שאלות שונות בתחום דיני הנזיקין. צוות המשרד יעשה מאמץ ליתן תשובות מהירות ומדוייקות ככל שניתן. האמור בפורום לא בא במקום ייעוץ משפטי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש בלבד.
| חזרה לפורום דיני נזיקין > |
הוספת תגובה להודעה:
תביעה כנגד שב"ס ומשרד הפנים
שלום רב
אנוכי ריצה עונש מאסר בעבודות שירות במשך כ6 חודשים.
במהלך אותה התקופה רק בת זוגתי עבדה לפרנסת שנינו, ולאחר אמצע תקופת ריצוי עבודות השירות החלטנו להתחתן.
היות ואישתי אינה יהודייה מלאה כהלכה, תיכננו לטוס ולהתחתן בפראג.
לאחר חסכונות ותכנונים רבים יצאנו לדרכנו בספטמבר 2011, וזאת לאחר בדיקת המצאות צו עיכוב יציאה מהארץ כנגדי מול מוקד משרד הפנים האחראי על מעברי הגבול, וקבלת תשובה שלילית בנידון.
כשהגענו לשדה התעופה בשעות הלילה הקטנות נמנעה יציאתי מן הארץ עקב צו עיכוב שנמצא כנגדי מטעם השב"ס במסוף הגבול. אציין כי כשבועיים קודם לכן סיימתי לרצות את עונשי במלואו.
מכיוון שהמפקח עליי לא ענה ונתן את אישורו עד השעה שמונה בבוקר, נאלצה חברת התעופה להוריד אותנו מאותה הטיסה להחזירנו על עקבותינו.
רכשנו זוג כרטיסים חדשים בכ-3000 ש"ח וטסנו בשעות הצהריים.
מיותר לציין את הסבל הנפשי שאישתי ואני סבלנו כשראינו את כל תכניות חתונתו נהרסות ברגע. אישתי שעמלה כה קשה בעבור כסף זה מבוקר ועד לילה, בזמן שאני עבדתי עבודות פרך מבוקר ועד לילה.
בכך ששילמנו 3000 ש"ח בעבור כרטיסי הטיסה החדשים, לא הייתה לנו כל אפשרות לצלם את חתונתנו ובכך לא נשארה לנו כל מזכרת מיום כה מיוחד זה, בו היינו גם כך לבדנו.
פשוט נהרס לנו הכל בכל מובן המילה.
השב"ס לא טרח לבטל את צו העיכוב שתוקפו האירוני פג ביום שלמחרת טיסתנו. משרד הפנים הטעה אותי בכך שאמר כי אין כנגדי צו עיכוב, וכשהגעתי לשדה התעופה אכן היה כנגדי אחד שכזה.
אוסיף ואציין כי הקלטתי שיחה עם מוקד משרד הפנים מיד לאחר שנמנעה ממני היציאה, ובאותה ההקלטה נאמר לי שוב כי אין כנגדי שום צו עיכוב.
ברצוני לתבוע את השב"ס ואת משרד הפנים על סך של כ-100,000 ש"ח על נזיקין ועל עוגמת נפש + 3000 השקלים ששילמנו בעבור הכרטיסים החדשים.
מהי דעתך המקצועית




.jpg)