תחומי עיסוק המשרד >>
חשוב לדעת

דיני עבודה > פורומים דיני עבודה > פורום שומרים ומאבטחים |

פורום שומרים ומאבטחים
בפורום זה ינתנו תשובות משפטיות לבעיות בתחום האבטחה והשמירה. לשיחת ייעוץ ללא התחייבות התקשר/י:04-6360003(חיפה)/ 073-2505300 (ר"ג)/073-2505314(י-ם)/
073-2505372 (ב"ש).
פורום זה מנוהל ע"י עו"ד אריק שלו, עו"ד מומחה לדיני עבודה וע"י צוות משרדו. המשרד מספק ייעוץ מתקדם למאבטחים ושומרים מכל חברות השמירה והאבטחה. הינכם מוזמנים לעשות שימוש בפורום שומרים ומאבחים ולשאול שאלות אודות סוגיות רלוונטיות לשומרים ומאבטחים. צוות המשרד יעשה מאמץ ליתן תשובות מהירות ומדוייקות ככל שניתן. האמור בפורום לא בא במקום ייעוץ משפטי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש בלבד.
+ הוספת הודעה חדשה + לייעוץ אישי |

![]() זכויות מאבטח |
26/08/2010 05:06:00 עופר |
|
אני מאבטח בכמה חברות: 1. חברת אבטחת טיולים - אני מקבל 220 ש"ח ליום עבודה (עד 12 שעות) על שעה נוספת מקבלים: 20 ש"ח. האם חוק שעות נוספות (משעה תשיעית ואילך וכו') לא חל כאן? 2. 220 ש"ח הנ"ל כוללים (כפי שמופיע בתלוש השכר) את דמי ההבראה. האם זה חוקי? 3. אבטחה במתקן שמירה - מקבל שכר מינימום לשעה. אני מקבל גם במשמרת לילה אותו תעריף ואין כלל שעות נוספות בשום מצב. האם זה חוקי? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
27/08/2010 13:56:00 מנהל הפורום |
|
המעסיקים חייבים לשלם לפחות שכר מינימום. לאחר 9 שעות חייבים לשלם שעות נוספות. דמי הבראה יכולים להיות בתוך השכר אומנם זה צריך להיות גבוה משכר המינימום בתוספת ההבראה. * האמור לעיל אינו בא במקום ייעוץ משפטי ואינו מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחראיות המשתמש בלבד.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
30/08/2010 02:19:00 עופר |
|
האם הבנתי נכון שהשיטה לשלם שכר אחיד עד 12 שעות ומעבר לכך 20 שח לשעה אינו חוקי? * האמור לעיל אינו בא במקום ייעוץ משפטי ואינו מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחראיות המשתמש בלבד.
||
![]() |
01/09/2010 05:26:00 מנהל הפורום |
|
נכון. * האמור לעיל אינו בא במקום ייעוץ משפטי ואינו מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחראיות המשתמש בלבד.

|